300 нови електронни членски карти получават социалистите в Монтана

Юни 29, 2015 МОНТАНА Новини БСП 0 1584

В близките дни ще бъдат връчени 300 електронни членски карти на членове на БСП от Община Монтана

В близките дни ще бъдат връчени 300 електронни членски карти на членове на БСП от Община Монтана. Те са първите, които са получени в Общинския съвет на БСП след започналото в началото на годината масово подновяване на старите партийни билети с нови електронни карти. Огромният брой подадени заявления за подмяна на членските карти от цялата страна забави издаването им, но вече около 1/3 от членовете на БСП в общината ще имат нови карти.
 
Другата новина от партийната централа на БСП в Монтана е, че общинската конференция, на която ще се издигне кандидатурата за кмет на общината, ще се проведе на 25 юли - точно 3 месеца преди изборите. Кандидатите за кметове на селата от общината също ще бъдат издигнати на общинската конференция. На този форум ще бъде одобрена и предизборната програма на социалистите за управление на общината и ще бъдат поставени задачите за предстоящите избори.
 
Кандидатът за кмет на община Монтана, членове и симпатизанти на БСП ще вземат участие в традиционния празник на партията на връх Бузлуджа, който традиционно се провежда под знаменития връх.