Атанас Костадинов във Вършец: Първата ни задача е да приемем Закон за развитие на Северозапада

Юли 09, 2021 МОНТАНА Новини Избори 0 753

С настроение за победа БСП за България закри предизборната си кампания във Вършец

Социалистите от Вършец организираха истински празник по повод закриването на предизборната кампания в града на здравето. Повече от 200 жители и гости на Вършец имаха възможност да се насладят на фолклорните изпълнения на Ива и Велислава Костадинови, както и да поиграят хоро заедно.

Заради пандемията скоро не се е случвал такъв празник и сме много радостни, че присъстваме днес тук, споделят местните жители. 

Символичният домакин на събитието Атанас Маджарски призова хората да участват в промяната за по-добро развитие на България и по-добър живот за хората от Северозапада.

„80% от българските граждани заявяват категорично, че не искат да живеят така, както са живели през последните 12 години, 80% от българските граждани искат да има реална промяна. Ние искаме три простички неща, които България трудно постига през последните 10 години – искаме промяна на модела на управление, искаме да се сложи край на противопоставянето между хората, да се спре с омразата и враждата, искаме справедливост в ежедневието на всеки човек и развитие“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Костадинов.

Той добави още, че социалистите няма да отстъпят и първата им задача е внасянето и приемането на Закон за Северозапада, с държавен фонд за подкрепа на стойност 500 млн. лв., защото без реална и адекватна подкрепа от страна на държавата няма как региона да се развива.