Атанас Костадинов: Развитието на Монтана може да бъде обща цел, но справедливостта за хората е необходимото условие

Сигурен съм, че голямата политика е в малките неща, в решаването на ежедневните проблеми на хората

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Атанас Костадинов и областния председател на социалистите Камелия Трифонова се срещнаха с кмета на Монтана Златко Живков.

„Това около, което се обединихме е, че след предизборната кампания трябва да намерим обща допирна точка с всички, независимо от политическите ни различия, и това е, развитие на региона във всички сектори, във всички нереализирани проекти от тунела под Петрохан, през инфраструктурните проекти, инвестициите, създаване на благоприятна бизнес среда и до реализиране на нова спорта зала в града“, сподели Атанас Костадинов.

Той допълни още, че развитието на региона трябва да бъде кауза и обединителна точка за всеки политик, само така може да се върви към реални резултати и създаване на по-добри условия за живот на хората. „Сигурен съм, че голямата политика е в малките неща, в решаването на ежедневните проблеми на хората“, каза още Костадинов.

По време на срещата с кмета на Монтана, Костадинов не пропусна да сподели, че в следващия мандат ще настоява фонд „Северозапад“ да стане действащ и се надява народните представители от региона да го подкрепят.