Корнелия Нинова поздрави жителите на община Якимово

06.06.2020 г.

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави жителите на община Якимово по случай техния празник.

"Приемете моето уважение и поздрав по повод празника на община Якимово! Чрез Вас се обръщам към всички живеещи в общината със съзнанието, че настоящите обстоятелства са сериозно предизвикателство и към делника, и към празника", се обърна лидерът на левицата към Георги Георгиев, кмет на община Якимово.

Тя коментира, че въпреки сложната ситуация, чрез традиции, вяра, сила на духа, хората ще възстановят намалелите надежда и кураж.

"Хората в този красив край на Родината са горди, че населяват едно от най-екологичните кътчета в Европа, което ревниво пазят", подчерта Нинова.

Според нея, приносът на хората от община Якимово към националното ни самочувствие е в съхраняването на отрасли, които рисковете на съвремието обезличават по други места.

"Община Якимово има своя дан в българската самобитна култура, който е за отбелязване и уважение. Пожелавам на Вас и на всички жители сили, здраве и просперитет! Нека не забравяме никога, че всички вие сте част от националното достойнство на Република България! Честит празник!", пожела Корнелия Нинова.