Ветераните в БСП от Монтана, Видин и Враца със съвещание за местните избори

Апр 24, 2015 МОНТАНА Новини БСП 0 3404

В Монтана се проведе регионално съвещание на Движението на ветераните в БСП с представители на областите Монтана, Видин и Враца

В Монтана се проведе регионално съвещание на Движението на ветераните в БСП с представители на областите Монтана, Видин и Враца.

По време на съвещанието беше структурирана и областната организация на Движението за Монтана, която бе оглавена от д-р Димитър Митов.

На срещата особено внимание бе обърнато на предстоящите местни избори, като се подчерта ролята на членовете на Движението на ветераните в предизборната работа. Проф. Топенчаров призова присъстващите да насърчават и подпомагат младите хора за участие в обществено-политическия живот и включването им в изборния процес. „БСП трябва да се явява на изборите с вдигната глава, защото икономическите и финансови показатели след участие на партията в управлението винаги са били добри”, категоричен бе той. Като пример проф. Топенчаров даде фискалния резерв, оставен от правителствата на Станишев и Орешарски. „Оказа се, че социалистите спестяват държавните средства, а представителите на десните партии харчат и взимат милиарди левове заеми”, заяви професорът.

На срещата председателят на движението проф. Топенчаров запозна участниците с решенията на Конгреса и запозна присъстващите  с посещението в Москва на делегацията от БСП, водена от председателя Михаил Миков.

В срещата освен проф. Владимир Топенчаров участваха и Симеон Игнатов – секретар, председателят на Областния съвет на БСП-Монтана Жори Алексиев, председателката на Общинския съвет на БСП – Монтана Камелия Трифонова.