Атанас Костадинов: Грижата за хората е основата за любовта ни към България!

02.04.2021г.

Изминаха 4 години от момента, в който поех отговорността да бъда народен представител в 44-тото Народно събрание. През това време в България, в нарушение на 4 базисни обществени ценности - Демокрацията, Законността, Свободата  и Конституцията, с пълна сила се развихриха 4 обществени злини – Корупцията, Беззаконието, Несправедливостта и Упадъка.

Това е рамката, в която вече близо 12 години правителствата на ГЕРБ правят така, че да сме с поне 4 пъти по-лоши нива и стандарти в икономически, социален, здравен и образователен аспект от всички държави в Европа. Доходите, пенсиите, здравните услуги и знанието, които получават българските граждани ги правят общност, която става лош пример за ниско качество на живот.

За поне 4 неща ще търсим отговорност докрай – отклоняването на публични и европейски средства в полза на отделни личности и групи, свързани с властта; нарушаването на законите и Конституцията от тези, които са призвани да ги спазват; умишлено създадения хаос в здравеопазването и образованието; престъпленията срещу околната среда и хората в сферата на водите, отпадъците, въздуха, горите и биологичното разнообразие.

Заставам отново пред вас, за да ви кажа, че от поне 4 неща никога няма да отстъпим през следващите 4 години – защитата на публичния и национален интерес; ускорено икономическо развитие, като основа за силна социална система; чиста храна, чиста вода и чиста природа; справедливост и законност!

Моята кауза е „Справедливост за хората и развитие за Северозапада!“ Ще работя за поне 4 приоритета за прекрасния ни край – Справедливост и законност, Инвестиции и икономическо развитие, Високо професионално образование като основа за заетост, Инфраструктура в услуга на хората.

Защото грижата за хората е основата за любовта ни към България!

Нека на 4 април, с номер 4 в бюлетината направим това възможно – за хората, за бъдещето, за България!